O turmă de oi din Grecia a intrat într-o seră și a mâncat 300 de kilograme de canabis medical: „Săreau mai sus decât caprele”
Full Article 50 second read

O turmă de oi din Grecia a intrat într-o seră și a mâncat 300 de kilograme de canabis medical: „Săreau mai sus decât caprele”

O turmă de oi din Grecia a mâncat 300 de kilograme de canabis, relatează Digi24.ro. Animalele au consumat plantele într-o seră din cea mai mare plantație de canabis medical din Grecia, care este amplasată în localitatea Almyros Volos.

Yiannis Bourounis, propietarul fermei, a povestit presei locale ce afect a avut canabisul medical asupra oilor. În ciuda îngrijorării inițiale, bărbatul a spus că animalele nu au avut de suferit în urma consumului de canabis.

„Eu sunt foarte bine, dar și mai bine sunt oile, pline de nebunie. Totul este frumos pentru ele. (…) Oile săreau mai sus decât caprele și asta nu se întâmplă niciodată. Logic, pentru că au mâncat vreo 300 de kilograme”, a povestit fermierul.

Acesta a mai precizat că oile au avut o preferință neobișnuită pentru canabis, și a fost o provocare să le alunge din seră, deoarece nu păreau dornice să părăsească „paradisul verde”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: