Octavian Țîcu, revocat din funcția de președinte al PUN. Cine va asigura interimatul?
Full Article 1 minutes read

Octavian Țîcu, revocat din funcția de președinte al PUN. Cine va asigura interimatul?

Octavian Țîcu a fost revocat din funcția de președinte al Partidului Unității Naționale (PUN). Interimatul funcției va fi asigurat de Anatol Șalaru. O decizie în acest sens a fost luată la Congresul PUN, astăzi, 18 decembrie. 

„Votarea revocării lui Octavian Țîcu a avut loc în lipsa acestuia. Deși acesta a anunțat în spațiul public retragerea din PUN, la sediul partidului nu a parvenit nici o solicitare scrisă conform statutului formațiunii”, se arată într-un comunicat publicat de Partidul Unității Naționale.

De asemenea, Congresul a operat modificări în componența Consiliului Politic și a Biroului Politic al PUN. Congresul a împuternicit Biroul Politic pentru a purta negocieri în vederea consolidării polului unionist.

Menționăm că pe 12 decembrie, Octavian Țîcu a anunțat că părăsește Partidul Unității Naționale și se retrage deocamdată din politică. Prin intermediul unei înregistrări video, acesta a explicat motivele care l-au făcut să ia această decizie. Mai exact, Țîcu susține că ar fi fost sabotat din interiorul partidului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: