Orașul Nikolaev a fost lovit, în această dimineață, cu rachete
Full Article 50 second read

Orașul Nikolaev a fost lovit, în această dimineață, cu rachete

În dimineața zilei de 5 iulie, orașul Nikolaev din Ucraina a fost atacat din nou. O declarație în acest sens a fost făcută de primarul Alexandr Senkevici.

Edilul a precizat că la fața locului au intervenit mai multe echipe.

„Dimineața, ocupanții au lansat atacuri cu rachete asupra orașului Nikolaev. La fața locului deja lucrează salvatorii, medicii, echipele de urgență”, a scris primarul de Nikolaev, pe Telegram, aproape de ora 8 dimineața.

Către ora 11:16, primarul a anunțat că în oraș se aude un semnal de alarmă, fără a oferi alte detalii.

Astăzi este a 132-a zi a războiului provocat de Rusia în Ucraina. Pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în statul ucrainean. La rândul său, liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: