Ordinul de angajare a Valentinei Buliga ca șefă a Centrului de instruire în domeniul medicinei de urgență și calamităților, anulat
Full Article 50 second read

Ordinul de angajare a Valentinei Buliga ca șefă a Centrului de instruire în domeniul medicinei de urgență și calamităților, anulat

Ordinul de angajare a Valentinei Buliga în funcția de șef al Centrului de instruire în domeniul medicinei de urgență și calamităților a fost anulat. Ministerul Sănățății confirmă pe 9 noiembrie, că angajarea fostei democrate a fost realizată cu încălcări ale legislației în vigoare.

„Mai exact, nu a fost organizat un concurs public așa cum prevede Ordinul nr. 139 din 15.10.2015 al Ministerului Sănătății cu referire la aprobarea Regulamentului privind angajarea prin concurs al personalului medical din sistemul sănătății, publicat în Monitorul Oficial 297-300 din 30.10.2015”, informează Ministerul Sănătății.

În acest context, conducerea Ministerului a solicitat directorului Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, Boris Golovin, să anuleze ordinul de angajare Valentina Buliga în contextul încălcărilor prezentate. În rezultat, ordinul respectiv a fost anulat și a fost anunțat un concurs public pentru ocuparea funcției vacante.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: