PAS, despre protestul socialiștilor la Cahul: „Inclusiv ei sunt cei care au adus țara la vulnerabilitate”
Full Article 2 minutes read

PAS, despre protestul socialiștilor la Cahul: „Inclusiv ei sunt cei care au adus țara la vulnerabilitate”

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) spune că „ceea ce fac socialiștii este să manipuleze cu opiniile cetățenilor și să exploateze situația complicată pentru a câștiga capital politic”. Reacția vine ca urmare a protestului organizat astăzi de socialiști, la Cahul. 

Contactată de NM pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a PAS Adriana Vlas a menționat că „toți oamenii au dreptul să protesteze”.

„Ceea ce fac socialiștii este să manipuleze cu opiniile cetățenilor și să exploateze situația complicată pentru a câștiga capital politic. Inclusiv socialiștii sunt cei care au adus țara la vulnerabilitate și dependență totală de o singură sursă de energie”, a comunicat reprezentanta PAS pentru NM.

De menționat că astăzi socialiștii au protestat, la Cahul, împotriva guvernării. Potrivit serviciului de presă al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), la manifestație au fost prezenți deputații și activiștii partidului, inclusiv locuitorii din Comrat, Vulcănești, Leova și Cantemir.

PSRM a menționat că la Cahul s-a protestat cu privire la activitatea Partidului Acțiune și Solidaritate. „Sub conducerea acestui partid au crescut de mai multe ori tarifele la resursele energetice, au crescut puternic prețurile la produsele alimentare, ceea ce obligă majoritatea locuitorilor țării să trăiască în foame și frig”, se arată într-o declarație a PSRM.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: