PAS se pregătește de alegerile locale. Grosu: „O să ne batem pentru capitală”
Full Article 2 minutes read

PAS se pregătește de alegerile locale. Grosu: „O să ne batem pentru capitală”

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) va participa la alegerile locale din Chișinău, însă candidatul la funcția de primar nu a fost deocamdată selectat. Declarația a fost făcută de către președintele interimar al formațiunii, Igor Grosu, în cadrul ediției din 26 aprilie a emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Noi o să participăm la alegerile locale, ne pregătim pentru acest lucru. Analizăm foarte atent politicile de dezvoltare a urbii, pregătim echipele, pentru că nu vor fi doar alegerile primarului și ci pentru consiliu, șamd. (…) O să ne batem pentru capitală, pentru că capitala este importantă”, a declarat Igor Grosu.

Întrebat dacă PAS va anunța numele candidatului la funcția de primar în data de 15 mai, când este planificat congresul formațiunii, Igor Grosu a răspuns:

Noi nu am luat o decizie dacă îl anunțăm. Avem o procedură internă, pe care trebuie să o parcurgem. Mai curând că nu, pentru că suntem acum într-o etapă, care depășește 15 mai. De aceea, va fi anunțat mai târziu. Încă nu e decis cine”, a conchis Igor Grosu și a precizat că formațiunea are „o listă mică de candidați”.

Alegerile locale din municipiul Chișinău se vor desfășura în 2023, când va expira mandatul actualului primar, Ion Ceban.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: