„PAS şi-a înaintat deja candidatul la funcţia de preşedinte”. Reacția PAS la propunerea PLDM de a crea un bloc electoral
Full Article 1 minutes read

„PAS şi-a înaintat deja candidatul la funcţia de preşedinte”. Reacția PAS la propunerea PLDM de a crea un bloc electoral

Partidul Acțiune și Solidaritate a venit cu o reacție după ce Partidul Liberal Democrat a propus crearea unui bloc electoral pentru alegerile prezidențiale. În acest sens, PAS a anunțat că „şi-a înaintat deja candidatul la funcţia de preşedinte în persoana Maiei Sandu”.

„E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal pe spatele cetățenilor. Și alegătorii PAS, și cei ai Platformei DA, ai PL, ai PD sau ai PLDM s-au săturat de hoți. Îi chemăm să o sprijine pe Maia Sandu, pe toți oamenii care vor să scape de hoție și de toți hoții în frunte cu Dodon. Acesta va fi adevăratul bloc electoral, al alegătorilor, nu al liderilor politici care astăzi sunt, iar mâine – nu”, se anunță într-un mesaj al PAS.

Precizăm că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie. Până în prezent, și-au desemnat candidații la alegerile prezidențiale Partidul Acțiune și Solidaritate – Maia Sandu, Platforma DA – Andrei Năstase, Partidul Unității Naționale – Octavian Țîcu și Mișcarea Politică UNIREA – Dorin Chirtoacă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: