Patru posturi TV, amendate cu 109 mii lei pentru lipsă de conținut autohton
Full Article 50 second read

Patru posturi TV, amendate cu 109 mii lei pentru lipsă de conținut autohton

Consiliul Audiovizualului (CA) a aplicat în cadrul ședinței din 23 decembrie, amenzi în valoare de 109 000 lei pentru 4 posturi de televiziune din Republica Moldova. Sancțiunile au fost puse pentru lipsă de conținut autohton, difuzate în ore de maximă audiență.

Mai exact, membrii CA au dispus amendarea REN Moldova cu 42 000 lei și Cotidianul TV cu 28 000 lei.

Totodată, postul de televiziune Canal Regional a fost amendat cu 27 000 lei, iar Orizont TV a primit amendă în valoare de 12 000 lei.

Tot în cadrul ședinței de astăzi, membrii CA au decis să inițieze un control privind respectarea prevederilor articolului 13 – asigurarea informării corecte -, în principalul buletin de știri al serii, timp de o săptămână, al postului REN TV.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: