Pe Aleea Pietonală din Chișinău va fi amenajat un segment de drum care imită clapele unui pian. Primăria: „Va fi comod pentru deplasare”
Full Article 30 second read

Pe Aleea Pietonală din Chișinău va fi amenajat un segment de drum care imită clapele unui pian. Primăria: „Va fi comod pentru deplasare”

Proiect inedit pe Aleea Pietonală din capitală, unde va fi amenajat un segment de drum care imită clapele unui pian, anunță Primăria Chișinău. Potrivit municipalității, proiectul este dedicat marelui compozitor Eugen Doga.

Autoritățile municipale dau asigurări că segmentul de drum amenajat va fi comod pentru deplasare tuturor cetățenilor.

Proiectul este realizat în comun cu Agenția de Cooperare Turcească TIKA.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: