Pedeapsa pe care a primit-o Uun bărbat din Anenii Noi, care a încercat să ducă în România anabolizante și medicamente în valoare de 1,2 mln lei
Full Article 2 minutes read

Pedeapsa pe care a primit-o Uun bărbat din Anenii Noi, care a încercat să ducă în România anabolizante și medicamente în valoare de 1,2 mln lei

Un moldovean de 37 de ani, originar din Anenii Noi și angajat al unei companii de transport din România, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu suspendare. Este vorba despre șoferul de tir învinuit în noiembrie 2021 de contrabandă cu produse de peste 1,2 milioane lei de lei, printre care narghilea, medicamente și anabolizante. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) consideră sentința Judecătoriei Hâncești prea blândă. Pe 31 ianuarie, procurorii au anunțat că o vor contesta.

De asemenea, acuzatorii de stat vor contesta și refuzul Judecătoriei Hâncești de confiscare a contravalorii de peste 1,1 milioane lei a tirului și semiremorcii folosite la comiterea infracțiunii.

Reamintim, cazul anunțat ține de încercarea unui șofer să scoată din țară prin Leușeni narghilea, medicamente și anabolizante de peste 1,2 milioane lei, camuflate în una din cele două roți de rezervă ale tirului. Inculpatul a cooperat cu autoritățile și a declarat că urma să le vândă în România, unde urma să-și încarce camionul cu mobilă ce urma să o transporte spre Italia.

Acesta are vârsta de 37 de ani, este originar din Anenii Noi și este angajat al unei companii de transport din România.

Potrivit legii, până la pronunțarea unei hotărâri de către Judecătoria Hâncești și rămânerea ei definitivă, inculpatul se prevalează de prezumția nevinovăției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: