Percheziții la polițiștii de patrulare din sudul țării. Ar fi luat mită în sumă de 350 euro
Full Article 40 second read

Percheziții la polițiștii de patrulare din sudul țării. Ar fi luat mită în sumă de 350 euro

Ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI în comun cu procurorii din cadrul Procuraturii Anticorupție au descins pe 22 februarie în automobilele și birourile de serviciu ale unor angajați din cadrul Direcției patrulare Sud a INSP al IGP al MAI. 

Aceștia sunt suspectați de săvârșirea infracțiunii de corupere pasivă.

Acțiunile ilegale de pretindere, acceptare și primire a mijloacelor bănești de la conducătorii auto, de către angajații INSP, au fost documentate pe parcursul mai multor luni.

Sumele cerute variau între 50 euro și 350 euro.

Până la această oră nici o persoană nu a fost reținută, procurorii urmând a examina materialele ridicate în cadrul perchezițiilor pentru a  fi luată o decizie în acest sens.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: