Percheziții la un fost secretar de stat: și biroul șefului Uniunii Administratorilor Autorizați este verificat 
Full Article 30 second read

Percheziții la un fost secretar de stat: și biroul șefului Uniunii Administratorilor Autorizați este verificat 

În aceste momente, Centrul Național Anticorupție și procurorii anticorupție desfășoară acțiuni de urmărire penală într-un dosar de trafic de influență, care vizează mai multe persoane, inclusiv un fost secretar de stat. Informația a fost confirmată pentru NM de către Angela Starinschi, reprezentanta Centrului Național Anticorupție.

Reprezentanta CNA a menționat că au loc percheziții și la biroul șefului Uniunii Administratorilor Autorizați.

Starinschi a menționat că va veni ulterior cu alte detalii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: