Percheziții la un fost secretar de stat: și biroul șefului Uniunii Administratorilor Autorizați este verificat 
Full Article 30 second read

Percheziții la un fost secretar de stat: și biroul șefului Uniunii Administratorilor Autorizați este verificat 

În aceste momente, Centrul Național Anticorupție și procurorii anticorupție desfășoară acțiuni de urmărire penală într-un dosar de trafic de influență, care vizează mai multe persoane, inclusiv un fost secretar de stat. Informația a fost confirmată pentru NM de către Angela Starinschi, reprezentanta Centrului Național Anticorupție.

Reprezentanta CNA a menționat că au loc percheziții și la biroul șefului Uniunii Administratorilor Autorizați.

Starinschi a menționat că va veni ulterior cu alte detalii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: