Percheziții matinale în Republica Moldova: sunt efectuate într-o cauză penală care vizează dezordini în masă
Full Article 30 second read

Percheziții matinale în Republica Moldova: sunt efectuate într-o cauză penală care vizează dezordini în masă

Reprezentanții Poliției Republicii Moldova anunță că, la moment, sunt efectuate mai multe percheziții la figuranți pe o cauză penală care vizează dezordinile în masă.

Perchezițiile sunt efectuate de angajații Inspectoratului Național de Investigații al Inspectoratului General al Poliției, în comun cu procurorii din cadrul Procuraturii Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Oamenii legii nu au comunicat mai multe detalii, menționând că vor reveni mai târziu cu detalii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: