Plătește cu cardul la terminalele de autoservire maib
Full Article 2 minutes read

Plătește cu cardul la terminalele de autoservire maib

Ești obișnuit să plătești cash facturile sau creditul la terminalul de autoservire, însă îți dorești o alternativă mai comodă? Maib ți-o oferă prin modernizarea terminalelor de autoservire, care acum acceptă achitările cu un card bancar. În acest fel, terminalele de la maib sunt unicele din Republica Moldova care primesc plăți nu doar în numerar, dar și cu cardul.

La terminalele maib poți efectua diverse tranzacții, achita facturile, taxele, amenzile etc., și nu mai depinzi de programul de lucru al unităților bancare. Utilizând cardul bancar, nu-ți mai faci griji că terminalul acceptă bancnote cu o anumită valoare nominală și nu eliberează rest. Plătești exact suma indicată în factură sau contul de plată, banii fiind extrași din contul de card.

Ai la dispoziție 173 de terminale de autoservire, disponibile în toate localitățile țării (în sucursale, la posturile vamale, în centrele comerciale şi hypermarket-urile din Chișinău) și care acceptă plăți cu cardurile (VISA, Mastercard, American Express) emise de orice bancă.

Terminalele au un meniu simplu și intuitiv, fiind dotate cu tehnologii moderne: ecran tactil, cititoare de carduri contactless, sisteme de securitate sporită, iar serviciile de tip self-service sunt permanent diversificate.

Prin intermediul terminalelor de autoservire maib:

  • efectuezi operațiuni bancare (achitarea ratelor lunare la credit, alimentarea contului de card/curent etc.);
  • achiți facturile pentru serviciile comunale, emise de 220 de furnizori de servicii structuraţi pe principiul amplasării teritoriale;
  • achiți facturile pentru telefonie/internet/TV;
  • plătești taxa de stat, amenda;
  • plătești serviciile publice prin Mpay, e-vinieta și multe altele.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Maib – împreună la nivelul următor!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: