Plic suspect la Ambasada Rusiei de la București. România îl va analiza în laboratoare specializate
Full Article 50 second read

Plic suspect la Ambasada Rusiei de la București. România îl va analiza în laboratoare specializate

Un plic suspect a fost ridicat pe 17 februarie după-amiază de la Ambasada Rusiei la București. Anunțul a fost făcut de Serviciul Român de Informații, scrie hotnews.ro.

Presa română, cu referire la reprezentanții Serviciului, scrie că în această după-amiază echipele pirotehnice s-au deplasat la Ambasada Rusiei pentru a începe „procedura standard în legatură cu un plic considerat suspect”.

„În urma unui control preliminar, acesta a fost ridicat si transportat în siguranță în vederea expertizării. Potrivit procedurii, plicul va fi analizat în laboratoare specializate, pentru a fi eliminate toate suspiciunile privitoare la posibile substanțe ce ar putea fi prezente”, a a declarat Serviciul.

Amintim că în decembrie 2022, reprezentanții Ambasadei Ucrainei de la București au primit două plicuri cu conținut suspect. Tot în decembrie, anul trecut, Ministerul de Externe de la Kiev anunța că mai multe ambasade ucrainene din străinătate au primit pachete care conțineau ochi de animale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: