Poliția a înregistrat trei cazuri de corupere a alegătorilor. În ce localități au avut loc?
Full Article 1 minutes read

Poliția a înregistrat trei cazuri de corupere a alegătorilor. În ce localități au avut loc?

Poliția a înregistrat trei cazuri de corupere a alegătorilor. Declarații în acest sens au fost făcute de Marin Maxian, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, în cadrul unui briefing de presă, astăzi, 11 iulie.

„Vorbim despre patru cazuri de bănuială rezonabilă de corupere a alegătorilor. Vorbim despre Bender, Strășeni și Drochia. Într-un caz faptele nu s-au adeverit, alte trei cazuri se desfășoară acțiunile corespunzătoare stabilite de legislația penală și urmează a fi trimise conform competenței în adresa Procuraturii Anticorupție”, a spus Marin Maxian.

Menționăm că astăzi 11 iulie, cetățenii Republicii Moldova își aleg deputații pentru următorii patru ani. 23 de concurenți electorali luptă pentru cele 101 fotolii de deputat din Parlamentul de la Chişinău – 20 de partide, două blocuri electorale și un candidat independent. La secțiile de votare sunt așteptați peste 3,2 mln de cetățeni cu drept de vot, inclusiv circa 258 de mii care locuiesc în regiunea transnistreană. Pentru moldovenii din diaspora au fost constituite 150 de secții de votare.

Până la ora 15:00 au votat peste 30% din alegători.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: