Poliția, către șoferii care intenționează să aducă oameni la proteste: „Să nu perturbați traficul din Chișinău”
Full Article 1 minutes read

Poliția, către șoferii care intenționează să aducă oameni la proteste: „Să nu perturbați traficul din Chișinău”

Inspectoratul General al Poliției (IGP) a venit cu un mesaj de avertisment către șoferii care intenționează să aducă organizat oameni la proteste. Mai exact, transportatorilor auto le-a fost solicitat să fie prudenți și să nu perturbeze traficul din orașul Chișinău.

Oamenii legii îi îndeamnă pe șoferi ca imediat după debarcarea oamenilor să parcheze unitățile de transport în locurile special amenajate, întrucât acestea blochează căile de acces și formează dificultăți la deplasarea chișinăuienilor.

„Precizăm că, pe parcursul întrunirilor, pentru a nu crea disconfort chișinăuienilor în deplasare, pe întreg tronsonul unde va avea loc întrunirea va fi asigurată o cale de acces pentru pietoni”, au menționat reprezentanții IGP.

Amintim că pe 4 noiembrie Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) s-a plâns că poliția ar intimida șoferii, pentru ca aceștia să nu ofere servicii potențialilor protestatari care ar urma să se adune duminică în capitală.

Partidul „ȘOR” a anunțat că va desfășura pe 6 noiembrie un nou protest de amploare împotriva guvernării și a președintei țării Maia Sandu. Formațiunea desfășoară manifestații cu regularitate, începând cu 18 septembrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: