Poliția, către șoferii care intenționează să aducă oameni la proteste: „Să nu perturbați traficul din Chișinău”
Full Article 1 minutes read

Poliția, către șoferii care intenționează să aducă oameni la proteste: „Să nu perturbați traficul din Chișinău”

Inspectoratul General al Poliției (IGP) a venit cu un mesaj de avertisment către șoferii care intenționează să aducă organizat oameni la proteste. Mai exact, transportatorilor auto le-a fost solicitat să fie prudenți și să nu perturbeze traficul din orașul Chișinău.

Oamenii legii îi îndeamnă pe șoferi ca imediat după debarcarea oamenilor să parcheze unitățile de transport în locurile special amenajate, întrucât acestea blochează căile de acces și formează dificultăți la deplasarea chișinăuienilor.

„Precizăm că, pe parcursul întrunirilor, pentru a nu crea disconfort chișinăuienilor în deplasare, pe întreg tronsonul unde va avea loc întrunirea va fi asigurată o cale de acces pentru pietoni”, au menționat reprezentanții IGP.

Amintim că pe 4 noiembrie Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) s-a plâns că poliția ar intimida șoferii, pentru ca aceștia să nu ofere servicii potențialilor protestatari care ar urma să se adune duminică în capitală.

Partidul „ȘOR” a anunțat că va desfășura pe 6 noiembrie un nou protest de amploare împotriva guvernării și a președintei țării Maia Sandu. Formațiunea desfășoară manifestații cu regularitate, începând cu 18 septembrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: