Poliția de frontieră anticipează un flux sporit de călători la intrarea și ieșirea din țară. Punctele de trecere bine de evitat
Full Article 1 minutes read

Poliția de frontieră anticipează un flux sporit de călători la intrarea și ieșirea din țară. Punctele de trecere bine de evitat

Poliția de frontieră anticipează că începând de duminică, 9 ianuarie și în zilele ce urmează vor crește  valorile de trafic la ieşirea din ţară, în special în punctele de trecere a frontierei cu România. Oamenii legii recomandă călătorilor să diversifice alegerea punctelor de trecere a frontierei pentru a nu supraîncărca doar pe unele.

„Referință la PTF Leușeni, având posibilitatea de deplasare prin PTF Costești, PTF Cahul sau PTF Sculeni”, menționează Poliția de frontieră.

De asemenea, se va menține un flux sporit de călători și mijloace de transport la graniță cu Ucraina, pe sensul de intrare în Republica Moldova. Mulți din conaționali vor reveni în țară, după o călătorie la munte în Ucraina.

„Pe direcția PTF Criva-Mamaliga recomandăm, din timp, să optați pentru PTF Larga-Kelmențî și PTF Briceni-Rossoșani”, se precizează într-un comunicat.

Poliţia de Frontieră  reiterează faptul că se activează în regim intensiv, fiind aplicate un șir de măsuri pe linia de control și supraveghere a frontierei de stat.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: