Postul de televiziune „Dojdi” revine: Ne vedem în emisie diseară
Full Article 2 minutes read

Postul de televiziune „Dojdi” revine: Ne vedem în emisie diseară

Postul de televiziune „Dojdi” revine în emisie pe 18 iulie seara. Anunțul a fost făcut de reprezentanții postului pe Telegram, cât și de redactorul șef Tihon Dzeadko. 

Pe canalul de Telegram al postului a fost anunțat că în seara de 18 iulie va fi difuzată ediția de știri „Aici și acum” (Здесь и сейчас). „Revenirea postului „Dojdi” în emisie va fi treptată: inițial vor fi ediții de știri și câteva programe de autor, apoi va fi mai mult conținut”, a comunicat „Dojdi”.

Un anunț în acest sens a fost făcut și de Tihon Dzeadko. „Ne vedem în emisie diseară!”, a scris el, pe pagina sa de Facebook.

După cum anterior a anunțat postul de televiziune, „se plănuiește difuzarea din mai multe locații”. Difuzarea va fi concepută și pentru locuitorii Federației Ruse, cât și pentru cei care au părăsit țara. Studiourile vor fi la Riga, Amsterdam, Tbilisi și Paris.

Amintim că postul de televiziune „Dojdi”, printre puținele din Federația Rusă care își permitea să critice guvernarea, și-a sistat activitatea pe 3 martie.

Conducerea postului de televiziune, împreună cu angajații, au apărut într-o intervenție live, în cadrul căreia și-au luat rămas-bun de la telespectatori și au promis să revină. Jurnalista Tatiana Felgenhauer a declarat că de vină este „cuvântul care începe cu „ră” și se termină cu „zboi””. Asta pentru că autoritățile ruse interzic jurnaliștilor să pronunțe cuvântul „război”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: