„Poziția PAS este pripită, regretabilă și lipsită de viziune politică”. Reacția PLDM după ce PAS a refuzat invitația la dialog pentru a crea un bloc electoral
Full Article 2 minutes read

„Poziția PAS este pripită, regretabilă și lipsită de viziune politică”. Reacția PLDM după ce PAS a refuzat invitația la dialog pentru a crea un bloc electoral

Partidul Liberal Democrat din Moldova a luat act de faptul că Partidul Acțiune și Solidaritate a respins invitația la un dialog în vederea creării unui bloc electoral.

„Poziția PAS este pripită, regretabilă și lipsită de viziune politică. Rămâne de văzut dacă aroganța și egoismul vor fi cele mai convingătoare calități în apropiatele competiții electorale”, se anunță într-un comunicat al PLDM.

Totodată, PLDM apreciază „drept politic corectă poziția Platformei DA”.

„Experiența arată că, atunci când există voință politică, se poate acționa cu mai mult discernământ și responsabilitate, așa cum s-a întâmplat în campania pentru prezidențialele din 2016, când candidatul înregistrat Andrei Năstase s-a retras în favoarea Maiei Sandu cu doar 15 zile înainte de scrutin”, se mai arată în comunicat.

Precizăm că ieri, 19 august, Partidul Liberal Democrat din Moldova a invitat la discuții PAS și Platforma DA în vederea creării unui bloc electoral comun. Ulterior, PAS a anunțat că „şi-a înaintat deja candidatul la funcţia de preşedinte în persoana Maiei Sandu”. La rândul său, Platforma DA a informat că a luat act de inițiativa PLDM și a menționat că la sfârșitul anului trecut a venit cu o propunere similară.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: