Premierul Belgiei vine în Moldova. Alexander De Croo se va întâlni cu Maia Sandu și va discuta cu un grup de liceeni
Full Article 40 second read

Premierul Belgiei vine în Moldova. Alexander De Croo se va întâlni cu Maia Sandu și va discuta cu un grup de liceeni

Prim-ministrul Belgiei Alexander De Croo va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova pe 3 aprilie. Oficialul vine în țara noastră pentru a avea o întrevedere cu președinta Maia Sandu.

Potrivit unui comunicat publicat de Președinție, după întâlnirea Maiei Sandu și Alexander De Croo, cei doi lideri vor avea o discuție cu un grup de elevi de la mai multe licee din capitală despre viitorul european al Moldovei. Evenimentul se va desfășura la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, între orele 15:30 și 16:30.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: