Președinta Maia Sandu va efectua o vizită în Portugalia 
Full Article 2 minutes read

Președinta Maia Sandu va efectua o vizită în Portugalia 

Președinta Maia Sandu urmează să efectueze o vizită în Portugalia. Anunțul a fost făcut de șefa statului pe rețelele de socializare. Cu această ocazie, președinta a invitat moldovenii stabiliți în Portugalia la o discuție. 

Șefa statului a menționat că în Portugalia va avea o discuție cu cetățenii moldoveni stabiliți acolo, fără a oferi și alte detalii despre programul vizitei.

„Dragi cetățeni stabiliți în Portugalia, cu ocazia vizitei pe care urmează să o întreprind în Portugalia, vă invit să avem o discuție luni, 2 octombrie, cu începere de la ora 19.15 (ora locală). Întâlnirea va avea loc la Porto Salvo”, a menționat președinta pe rețelele de socializare, adăugând că cetățenii care intenționează să participe la întâlnire trebuie să completeze un formular de înregistrare.

Precizăm că recent, ministrul de Externe Nicu Popescu a efectuat o vizită în Portugalia. De acolo, oficialul a anunțat că în Moldova ar putea veni un investitor mare — compania Filipe Shoes din Portugalia. Două firme moldovenești s-au arătat deja gata de colaborare.

***

Pe 1 septembrie 2023, Președinția a anunțat că, până la sfârșitul acestui an, președinta Maia Sandu va avea mai multe vizite în țările Uniunii Europene pentru a discuta cu partenerii europeni și a consolida susținerea lor politică pentru inițierea negocierilor de aderare la UE.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: