Președintele Radei Supreme a Ucrainei, în vizită la Chișinău. Va susține un discurs în fața deputaților moldoveni
Full Article 40 second read

Președintele Radei Supreme a Ucrainei, în vizită la Chișinău. Va susține un discurs în fața deputaților moldoveni

Președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk, întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova, joi, 30 noiembrie. Șeful legislativului ucrainean urmează să susțină un discurs în ședința plenară de astăzi a Parlamentului Republicii Moldova, anunță legislativul. Ulterior, speakerul ucrainean va avea o întrevedere cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, urmată de declarațiile de presă ale celor doi președinți de Parlament.

Aceasta este prima vizită la Chișinău a lui Ruslan Stefanchuk în calitate de președinte al Radei Supreme de la Kiev.

Recent, Parlamentul Republicii Moldova și Rada Supremă a Ucrainei au încheiat un Memorandum de înțelegere. Documentul are drept scop intensificarea relațiilor parlamentare bilaterale și conjugarea eforturilor instituțiilor parlamentare din cele două țări în apropierea de UE.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: