„Prețuim parteneriatul cu NATO”. Maia Sandu l-a felicitat pe Mark Rutte după ce a fost ales șef al Alianței Nord-Atlantice
Full Article 2 minutes read

„Prețuim parteneriatul cu NATO”. Maia Sandu l-a felicitat pe Mark Rutte după ce a fost ales șef al Alianței Nord-Atlantice

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a felicitat pe prim-ministrul Țărilor de Jos, Mark Rutte, cu prilejul alegerii sale în calitate de secretar general al NATO. În mesajul transmis, șefa statului și-a exprimat aprecierea pentru parteneriatul Moldova-NATO. 

Felicitări călduroase prim-ministrului Mark Rutte pentru că a fost ales în calitate de următor secretar general al NATO. Prețuim parteneriatul nostru de lungă durată cu NATO, care ne ajută să ne consolidăm reziliența în timp ce lucrăm pentru o Moldovă stabilă, sigură și mai prosperă. Cele mai bune urări în acest nou rol”, a transmis Maia Sandu pe X.

Precizăm că, pe 26 iunie, la Bruxelles, toți ambasadorii celor 32 de țări-membre ale Alianței Nord-Atlantice au aprobat candidatura lui Mark Rutte în calitate de secretar general al NATO. Politicianul va prelua funcția din 1 octombrie, atunci când expiră mandatul actualului șef NATO, Jens Stoltenberg.

Mai multe detalii despre cine este Mark Rutte, aflați AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: