Prim-ministra Natalia Gavrilița: „Sunt 31 de ani în care am crescut, am învățat, am reușit împreună”
Full Article 2 minutes read

Prim-ministra Natalia Gavrilița: „Sunt 31 de ani în care am crescut, am învățat, am reușit împreună”

Prim-ministra Natalia Gavrilița a venit cu un mesaj adresat moldovenilor de pretutindeni, în ziua în care țara noastră împlinește 31 de ani de la proclamarea Independenței. În zi de sărbătoare, șefa Guvernului îi urează poporului moldovean „sănătate, împliniri și bucurii”.

„Felicitări, dragi cetățeni, cu prilejul a 31 de ani de independență, ani în care am crescut, am învățat, am reușit împreună. Să obțineți tot ce vă doriți, prin muncă, merit și colaborare. Vă doresc sănătate, împliniri și bucurii trăite împreună cu cei dragi”, se arată în mesajul distribui de prim-ministră pe pagina oficială de Facebook.

Premierul țării a venit cu un mesaj către moldovenii aflați peste hotare, îndemnându-i să revină acasă. „Oamenii Moldovei, aflați peste tot în lume, celebrează astăzi locul lor de baștină, locul din care au pornit, locul în care mulți sperăm să se întoarcă pentru a contribui la schimbare, pentru a face țara mai bună. La mulți ani, Moldova!”, a mai scris Gavrilița.

Republica Moldova marchează astăzi, 27 august, 31 de ani de Independență. Ziua va fi marcată la Chișinău printr-o serie de evenimente, între ele – fanfară și concerte. Mai multe detalii poți vedea AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: