Primăria Chișinău a semnat contractul de achiziție a celor 100 de autobuze de model Isuzu
Full Article 2 minutes read

Primăria Chișinău a semnat contractul de achiziție a celor 100 de autobuze de model Isuzu

Primăria Chișinău a semnat contractul de achiziție a celor 100 de autobuze noi de model Isuzu. Valoarea totală a contractului este de 12 400 000 euro. 

„100 de autobuze urmează a fi livrate până la finele anului 2021. Asta înseamnă o calitate mai bună pentru acest domeniu, pentru toți din suburbii și din raza orașului. Toate cele 100 de unități sunt în conformitate cu cele mai înalte standarde. Toate sunt dotate cu aer condiționat și cu toate cele necesare așa încât locuitorii mun. Chișinău să fie cât de poate de satisfăcuți de aceste unități de transport”, a spus edilul capitalei, Ion Ceban.

De asemenea, Ceban a anunțat că municipalitatea va beneficia de o garanție de 6,5 ani pentru piesele de schimb.

Menționăm că în aprilie 2021, municipalitatea a anunțat că va cumpăra 100 de autobuze noi pentru „Parcul Urban de Autobuze” de la ofertantul MAZ. Acesta a fost desemnat câştigătorul concursului. Totuși, Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor a dispus anularea deciziei Primăriei Chișinău de atribuire a contractului de achiziție pentru 100 de autobuze companiei MAZ. Astfel, câștigător a fost desemnată compania Isuzu.

În prezent, Parcul Urban de Autobuze al Capitalei are 143 de mijloace de transport, dintre care o sută au termenul de exploatare depășit.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: