Primarul de Hâncești, bănuit de înstrăinarea ilegală a unor terenuri, a înregistrat o adresare video: „Va veni și timpul vostru”
Full Article 2 minutes read

Primarul de Hâncești, bănuit de înstrăinarea ilegală a unor terenuri, a înregistrat o adresare video: „Va veni și timpul vostru”

Primarul de Hîncești, Alexandru Botnari, bănuit într-un dosar de atribuire frauduloasă a terenurilor în municipiului Hâncești nu a fost arestat. Informația a fost confirmată chiar de edil într-un video postat pe pagina sa de Facebook. Acesta a mai spus că se află serviciu și așteaptă ca justiția să facă dreptate.

„Sunt la serviciu, nu sunt arestat, lucrurile demarează mai departe. Justiția o să-și facă lucrul. Celor care tare își doresc ca eu să fi arestat și se bucură astăzi, nu vă bucurați așa repede. Nu credeți că ceea ce ați făcut voi am făcut și eu. Va veni și timpul vostru. Momentele neplăcute de astăzi nu le-am suportat eu, dar mai mult cei apropiați mie – soția, familia, mama. Totul va fi bine. Este justiție în Republica Moldova care va face dreptate”, a menționat Botnari.

Amintim că în această dimineață, oamenii legii au descins cu percheziții la domiciliul lui Botnari dar și în biroul acestuia. Potrivit PCCOCS, șase persoane bănuite într-un dosar de atribuire frauduloasă a terenurilor în municipiului Hâncești au fost citate pentru audieri și au primit statut de bănuit.

Alexandru Botnari a deținut, în 2019, pentru un scurt timp, mandatul de deputat, după ce a câștigat alegerile din februarie, candidând pe circumscripția uninominală Hâncești din partea PDM. În octombrie 2019, a câștigat alegerile locale pentru funcția de primar de Hâncești. În decembrie 2019, Botnari a renunțat la mandatul de deputat în favoarea celui de primar.

Alexandru Botnari este edil la Hînceşti din 2003.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: