Primarul Ion Ceban a devenit tată pentru a treia oară și a făcut publică fotografia nou-născutului
Full Article 50 second read

Primarul Ion Ceban a devenit tată pentru a treia oară și a făcut publică fotografia nou-născutului

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a devenit tată, pentru a treia oară. Edilul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook miercuri, 13 decembrie. Mesajul în care îi mulțumește soției sale, Tatiana, dar și echipei de medici care au primit nașterea, este însoțit și de o imagine, a noului membru al familiei.

„Cu siguranță una dintre cele mai importante zile în viață. Mulțumesc draga mea Tatiana pentru fericirea de a deveni a 3-a oară tată. Recunoscător medicilor de la Spitalul Gheorghe Paladi și în special domnului Ostrofeț Constantin pentru toți cei 3 copiii ai noștri vegheați cu grijă”, a scris primarul de Chișinău.

Primarul de Chișinău are 43 de ani. El este este căsătorit cu Tatiana Țaulean, cu care are trei copii. Edilul nu a anunțat deocamdată sexul sau numele bebelușului, însă anterior a spus că va avea un băiat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: