Procurorul general interimar cere ridicarea imunității parlamentare a socialistului Radu Mudreac
Full Article 1 minutes read

Procurorul general interimar cere ridicarea imunității parlamentare a socialistului Radu Mudreac

La Parlament, pe 21 aprilie, a parvenit o cerere din partea Procuraturii Generale privind ridicarea imunității parlamentare a deputatului socialist Radu Mudreac. Anunțul a fost făcut de președintele Parlamentului, Igor Grosu în cadrul ședinței plenare. 

„Astăzi a parvenit o cerere din partea Procuraturii Generale. O cerere privind ridicarea imunității parlamentare a deputatului Radu Mudreac. Prin ordonanța procurorului general interimar a fost începută urmărirea penală în privința deputatului”, a comunicat Grosu.

Tot el a menționat că ridicarea imunității are loc în vederea reținerii, arestării preventive, arestării la domiciliu și a percheziției în privința deputatului.

Deputatul Radu Mudreac este acuzat în baza articolului 243 din Codul Penal. Acesta este bănuit de spălare de bani în proporții deosebit de mari.

Socialistul Vlad Batrîncea, după anunțul președintelui Parlamentului, a solicitat o pauză. Astfel în mai puțin de 30 de minute deputații vor reveni la subiectul discuției.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: