Produsele ușor alterabile din depozitele grădinițelor vor ajunge la copiii din familii social-vulnerabile
Full Article 1 minutes read

Produsele ușor alterabile din depozitele grădinițelor vor ajunge la copiii din familii social-vulnerabile

Produsele ușor alterabile din cadrul depozitelor instituțiilor de educație timpurie din Chișinău vor fi transmise copiilor din familii social-vulnerabile. Anunțul a fost făcut de către șeful Direcției educație din cadrul Primăriei Chișinău, în cadrul ședinței serviciilor municipale din 6 aprilie. 

Andrei Pavaloi a precizat că autoritățile municipale au început să transmită alimentele respective începând cu săptămâna trecută. O informație detalitată privind acest subiect urmează să fie prezentată în cursul săptămânii curente.

De asemenea, oficialul a menționat că autoritățile publice locale informează părinții cum să-și protejeze copiii de coronavirus și elaborează un program pentru învățământul la distanță. Au fost pregătite deja 100 de lecții video pentru elevi. În total, autoritățile municipiului Chișinău își propun să elaboreze circa 4 500 de lecții video.

Amintim că, pe 2 aprilie, primarul capitalei, Ion Ceban a anunțat că un grup de pedagogi din capitală, împreună cu 32 de echipe de filmare, elaborează conţinuturi educative, a câte 15 minute, care vor fi difuzate online şi pe canalele naţionale de televiziune.

Municipalitatea va aloca patru milioane lei pentru prima etapă a acestui proiect.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: