Punctele de trecere Cahul și Lipcani își sistează activitatea. Anunțul poliției de frontieră
Full Article 1 minutes read

Punctele de trecere Cahul și Lipcani își sistează activitatea. Anunțul poliției de frontieră

Punctele de trecere a frontierei Cahul și Lipcani și-au sistat activitatea începând de astăzi, 14 martie, începând cu ora 16:00. Anunțul a fost făcut de reprezentanții poliției de frontieră, după ce autoritățile române au decis să închidă punctele Oancea și Rădăuți Prut.

„Rugăm călătorii care au planificat ieșirea din țară sau vin în Republica Moldova prin punctele de trecere menționate să opteze pentru cele din proximitate: PTF Giurgiulești-Galați, PTF Leușeni-Albița, PTF Sculeni-Sculeni. Totodată, în scopul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19, îndemnăm participanții la traficul transfrontalier să amâne călătoriile și să respecte indicațiile furnizate de autoritățile competente”, se arată în comunicat.

Totodată, poliția de frontieră recomandă persoanelor revenite din zonele cu risc sporit de infecție prin coronavirus de tip nou să se autoizoleze la domiciliu pentru 14 zile, să contacteze medicul de familie, să-și monitorizeze starea de sănătate, prin realizarea termometriei de trei ori în zi, iar la primele simptome de boală precum: febra, tuse, rinoree, să apeleze imediat serviciul 112.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: