Purtătoarea de cuvânt a PAS și un fost membru al CEC au fost numiți în funcția de consilieri ai speakerului Parlamentului
Full Article 50 second read

Purtătoarea de cuvânt a PAS și un fost membru al CEC au fost numiți în funcția de consilieri ai speakerului Parlamentului

Fostul membru al Comisiei Electorale Centrale (CEC) Sergiu Gurduza a fost numit în funcția de consilier al președintelui Parlamentului Igor Grosu. În funcția de consilier al speakerului a fost numită și fosta purtătoare de cuvânt a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Aurica Jardan.

Numele lui Sergiu Gurduza și cel al Auricăi Jardan au fost incluse în lista angajaților secretariatului Legislativului.  Amintim că mandatul membrilor CEC a expirat în data de 17 iunie 2021.

Șeful Legislativului anunță că urmează a fi inițiate în regim prioritar procedurile de desemnare în funcție a noii componențe a Comisiei Electorale Centrale. În context, Comisia Juridică, Numiri și Imunități urmează să inițieze procedura de selectare a candidaților conform prevederilor Codului Electoral.

Șefa de cabinet a speakerului Igor Grosu a fost numită Tatiana Batin.

Contactată de NM, Aurica Jardan a precizat că funcția sa din cadrul PAS va fi preluată de Adriana Vlas.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: