Reacția lui Filat la anunțul că a fost acționat în judecată pentru defăimare și insultă
Full Article 2 minutes read

Reacția lui Filat la anunțul că a fost acționat în judecată pentru defăimare și insultă

Fostul președinte al Partidului Democrat din Moldova (PLDM), Vladimir Filat a reacționat vineri, 14 februarie, la comunicatul publicat în ajun de fostul său avocat, Igor Popa. Pe pagina sa de Facebook, Filat a scris că speră să aibă ocazia să le demonstreze procurorilor germani probele pe care le deține. 

„În legătură cu ”plângerea” depusă de fostul ”avocat”, în Germania, precizez următoarele: Să dea Domnul, dar nu cred. Abia aștept să am oportunitatea să prezint probele procurorilor germani despre modul în care a înțeles așa numitul avocat Igor Popa să mă reprezinte”, a scris Filat.

Totodată, acesta a lăsat să se înțeleagă că urmează „anumite acțiuni” față de fostul său avocat.

„Ce ține de acțiunile mele vizavi de el, nu în Germania, nu la Cahul, nu în altă parte, dar la Chișinău urmează să informez ulterior”, a conchis acesta.

Amintim că joi, 13 februarie, casa de avocatură „Popa şi Asociaţii” a anunțat că l-a acționat în judecată pe fostul premier al Republicii Moldova, Vladimir Filat, pentru defăimare și insultă. Plângerea penală a fost depusă la Procuratura din orașul Frankfurt am Main, Germania.

Pentru mai multe știri abonați-vă la pagina noastră de Facebook

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: