Recean a prezentat-o pe ministra Finanțelor echipei de la Guvern: „Îmi doresc să construim servicii publice aproape de cetățeni”
Full Article 1 minutes read

Recean a prezentat-o pe ministra Finanțelor echipei de la Guvern: „Îmi doresc să construim servicii publice aproape de cetățeni”

Premierul Dorin Recean la prezentat, pe 17 februarie, pe noul ministru al Finanțelor Veronica Sirețeanu-Vragaleva echipei de la Guvern. Totodată, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, șeful Executivului i-a mulțumit ex-ministrului Dumitru Budianschi pentru perioada în care a condus această instituție.

„La Ministerul Finanțelor, am avut onoarea să o prezint pe doamna ministră Veronica Sirețeanu-Vragaleva, o persoană cu experiență vastă în acest domeniu pe care o cunoașteți cu toții. Îi mulțumesc domnului ministru Dumitru Budianschi că a condus această instituție timp de 18 luni. Am încredere că echipa ministerului va fi performantă și va aprofunda colaborarea cu toate celelalte instituții, astfel încât să avem o politică bugetar-fiscală eficientă.
Sarcinile Ministerului Finanțelor sunt foarte diverse. Îmi doresc, împreună, să construim servicii publice cât mai aproape de cetățeni. Îi mulțumesc doamnei ministră că a acceptat să vină în această instituție și sunt sigur că va reuși să producă schimbările conform așteptărilor societății”, se arată în mesaj.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: