Recean, la Platforma Anticorupție: grupărilor corupte încearcă să oprească eforturile noastre de a reforma justiția
Full Article 1 minutes read

Recean, la Platforma Anticorupție: grupărilor corupte încearcă să oprească eforturile noastre de a reforma justiția

Grupărilor corupte încearcă să oprească eforturile de a reforma justiția, susține premierul Dorin Recean. Șeful Guvernului le-a cerut autorităților responsabile de combaterea corupției, la cea de-a doua ședință a Platformei Anticorupție, să coopereze și să acționeze cât mai eficient, în beneficiul tuturor cetățenilor țării, anunță Guvernul.

„Corupția este o amenințare directă la adresa democrației și securității noastre naționale. Vedem asta și prin activitatea grupărilor corupte, care încearcă să oprească eforturile noastre de a reforma justiția și de a-i trage la răspundere pe cei care au furat țara. Sarcina noastră este să ne consolidăm eforturile, pentru ca legea să se aplice egal pentru toți”, a declara premierul Dorin Recean, potrivit comunicatului citat.

Platforma Anticorupție este un organ consultativ în domeniul anticorupție și al celor conexe corupției, creat pe lângă Ministerul Justiției. Aceasta a fost constituită pentru eficientizarea procesului de coordonare a politicilor în domeniu, implicarea activă a autorităților și instituțiilor în soluționarea problemelor, dar și pentru a facilita comunicarea și cooperarea interinstituțională.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: