Renato Usatîi nu mai demisionează din funcția de primar de Bălți? Ce a declarat într-o intervenție live (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Renato Usatîi nu mai demisionează din funcția de primar de Bălți? Ce a declarat într-o intervenție live (VIDEO)

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a apărut într-un nou live pe Facebook. Acesta a anunțat că a revenit din Germania, unde s-a aflat la tratament. Totodată, Usatîi a spus că a fost la Bălți. Potrivit acestuia, în oraș este curat, însă „oamenii s-au relaxat”. În acest sens, Usatîi a spus că îl va rechema din concediu pe viceprimarul Nicolai Grigorișîn.

„În Bălți am văzut că muncitorii lucrează. În oraș este curat, însă se vede că eu nu am fost pe loc și că nu-i Grigorișîn. Se vede că oamenii s-au relaxat. De aceea, în timpul apropiat voi ieși pentru o zi în oraș și îl voi rechema din concediu pe Grigorișîn”, a declarat Usatîi.

Totodată, acesta a spus își va aduna echipa pentru a stabili acțiunile care urmează a fi întreprinse în viitorul apropiat.

„La începutul lunii septembrie va trebui să adunăm echipa, să discutăm ce vom face. Avem primari, consilieri în sate, orașe, municipii. Voi aduna și echipa din Bălți. Trebuie să decidem ce vom face, pentru că avem o responsabilitate față de oameni, alegători, echipă. Nu se poate de lăsat lucrurile baltă. Orice gospodar trebuie să țină cont de orice situație”, a mai spus Usatîi.

Amintim că pe 12 iulie, Renato Usatîi s-a declarat dezamăgit de faptul că locuitorii municipiului Bălți au preferat Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor în locul blocului său în cadrul alegerilor parlamentare. Într-un live, acesta și-a anunțat demisia din funcția de primar al mun. Bălți și din funcția de președinte al formațiunii „Partidul Nostru”.

„Voi demisiona la revenirea din concediu pentru a putea fi desfășurate alegeri anticipate”, a spus Usatîi.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: