Reprezentantul special al OSCE pentru reglementare transnistreană va vizita Republica Moldova. Cu cine Thomas Mayr-Harting are programate întâlniri
Full Article 1 minutes read

Reprezentantul special al OSCE pentru reglementare transnistreană va vizita Republica Moldova. Cu cine Thomas Mayr-Harting are programate întâlniri

În perioada 21-23 ianuarie, reprezentantul special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, ambasadorul Thomas Mayr-Harting va vizita Republica Moldova, se anunță într-un comunicat al instituției. În timpul vizitei sale, ambasadorul Thomas Mayr-Harting va avea discuții cu oficiali moldoveni de rang înalt și cu conducerea politică de laTiraspol.

La Chișinău, Thomas Mayr-Harting are programate întâlniri cu președintele Igor Dodon, prim-ministrul Ion Chicu, viceprim-ministrul pentru Reintegrare Alexandru Flenchea, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, precum și cu liderii partidelor politice. De asemenea, reprezentantul special al OSCE se va întâlni cu ambasadorii rezidenți ai mediatorilor și observatorilor în formatul „5+2”, precum și cu membrii societății civile.

La Tiraspol, Thomas Mayr-Harting se va întâlni cu Vadim Krasnoselski și cu reprezentantul politic Vitali Ignatiev.

De asemenea, oficialul va analiza starea actuală a lucrurilor în procesul de reglementare transnistreană și împreună cu părțile va identifica prioritățile pentru anul 2020.

La 22 ianuarie, ora 11:30, reprezentanții mass-media sunt invitați la un briefing de presă susținut de reprezentantul special al OSCE, Thomas Mayr-Harting și viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Alexandru Flenchea, care se va desfășura în incinta clădirii guvernului.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: