Restricții de circulație și școală la distanță. Italia a introdus noi restricții din cauza pandemiei de coronavirus
Full Article 1 minutes read

Restricții de circulație și școală la distanță. Italia a introdus noi restricții din cauza pandemiei de coronavirus

Autoritățile italiene au decis să impună noi restricții din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus. Decizia a fost anunțată de către premierul Giuseppe Conte, în cadrul unei adresări către parlament, scrie Associated Press.

„Numărul de infectări ne-a obligat să pregătim noi măsuri de restricție și să le implementăm până miercuri”, a explicat Conte.

Astfel, în Italia vor fi închise muzeele, iar centrele comerciale vor activa doar în zilele de lucru. Guvernul de la Roma a decis ca elevii și studenții să învețe de la distanță, iar în toată țara, de la ora 21:00 vor fi impuse restricții de circulație.

Potrivit Ministerului Sănătății, în ultimele 24 de ore, în Italia s-au depistat 29 907 cazuri noi de coronavirus. Pe 31 octombrie, în această țară a fost atins un record de infectări – 31 758. În total, de la începutul pandemiei, s-au înregistrat 709 335 cazuri de îmbolnăviri.

Amintim că, începând din 2 noiembrie, și Germania a introdus un regim dur de carantină din cauza pandemiei de coronavirus.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: