Reuters: Africa de Sud a anunțat un deces provocat de vaccinul anti-Covid Johnson&Johnson
Full Article 40 second read

Reuters: Africa de Sud a anunțat un deces provocat de vaccinul anti-Covid Johnson&Johnson

Africa de Sud a anunțat, joi, 4 august, primul deces cauzat de vaccinul anti-Covid al companiei farmaceutice Johnson&Johnson. Persoana decedată avea manifestări ale sindromului Guillain-Barre, relatează Reuters.

Potrivit sursei, persoana a prezentat o tulburare neurologică rară, numită sindromul Guillain-Barre, la scurt timp după ce i s-a administrat vaccinul produs de Johnson & Johnson. Urmare a administrării serului, persoana a fost ventilată, iar ulterior a decedat pe patul de spital.

„La momentul îmbolnăvirii, nicio altă cauză a sindromului Guillain-Barre (GBS) nu a putut fi identificată”, a declarat profesorul Hannelie Meyer.

Precizăm că în Republica Moldova s-au vaccinat, în total, împotriva noului tip de Coronavirus, 1 067 791 de persoane.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: