Rusia a anulat toate restricțiile legate de Covid 
Full Article 1 minutes read

Rusia a anulat toate restricțiile legate de Covid 

În Rusia au fost anulate toate restricțiile impuse din cauza epidemiei de Coronavirus. Un anunț în acest sens a fost făcut pe 1 iulie, de Rospotrebnadzor, comunică RBC.

„Din cauza scăderii continue a intensității procesului epidemiologic, Rospotrebnadzor suspendă restricțiile impuse, inclusiv regimul măștilor, interzicerea regimului de noapte și alte măsuri”, a declarat serviciul. 

Potrivit autorităților rusești, în ultimele patru luni în Rusia, incidența Coronavirusului a scăzut mai mult de 64 de ori și se află la cel mai scăzut nivel de la începutul epidemiei. Dacă situația se va înrăutăți, autoritățile admit introducerea din nou a restricțiilor, a menționat Rospotrebnadzor. 

Potrivit ultimelor date, în cei doi ani de pandemie, în Rusia au fost înregistrate 18 430 239 de cazuri de infectare cu coronavirus, iar 381 112 persoane au murit. 

De menționat că în Republica Moldova se înregistrează o creștere a numărului de cazuri. Pe 28 iunie curent, ministra Sănătății a declarat că în ultima săptămână s-a înregistrat o creștere a cazurilor de Covid cu 85%.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: