Ruta Tiraspol-Odesa a fost reluată. Cât de des va circula autobuzul?
Full Article 30 second read

Ruta Tiraspol-Odesa a fost reluată. Cât de des va circula autobuzul?

Ruta Tiraspol-Odesa a fost reluată, a anunțat autogara transnistreană. Prima cursă dus-întors va avea loc, pe 5 martie. scrie TSV Pridnestrovie.

Sursa menționează că autobuzul va circula în fiecare luni, miercuri și sâmbătă. Costul călătoriei este de 400 de ruble.

Prima cursă dus-întors va avea loc, pe 5 martie, la ora 6 dimineața.Autobuzul va porni de la autogara Tiraspol și se va îndrepta spre autogara Bender. Autobuzul se va opri și la Piața „7 km”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: