Salariu lunar de circa 35 mii lei. Veronica Dragalin a completat declarația de avere DOC
Full Article 2 minutes read

Salariu lunar de circa 35 mii lei. Veronica Dragalin a completat declarația de avere DOC

Șefa Procuraturii Anticorupție Veronica Dragalin a depus declarația de avere și interese personale pentru anul 2023. Dragalin a ridicat anul trecut aproape 418 mii lei sub formă de salariu, ceea ce înseamnă un venit lunar de circa 35 mii lei. Șefa Procuraturii Anticorupție a declarat și un venit obținut din depuneri la o instituție financiară, dar și conturi bancare. 

În 2023, Veronica Dragalin a ridicat un salariu total de aproape 418 mii lei. Lunar ar fi aproape 35 mii lei.

Șefa Procuraturii Anticorupție a declarat și un apartament în care locuiește în chirie, cu suprafață de peste 98 metri pătrați.

Dragalin a declarat și un venit obținut din depuneri la o instituție financiară. Este vorba despre dividende în valoare de aproximativ 2 842 de dolari, de la LPL Financial. Totodată, Dragalin are un cont bancar în Republica Moldova cu peste 109 mii de lei, altul în SUA – cu peste $15 836. Șefa de la Anticorupție mai deține peste $420.000 la două fonduri de investiții americane.

Amintim, în declarația de avere pentru anul 2022, Dragalin a indicat dividente în sumă de $2 583 pe care le-a obținut de la LPL Financial, un cont bancar în Republica Moldova – cu 103 111 lei și altul în SUA – cu $14 174 și peste $338 000 – la două fonduri de investiții americane.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: