Scandal nocturn. Un angajat al SPIA a fost concediat, iar juristul Clubului Sportiv Central „Dinamo” este vizat într-o anchetă de serviciu
Full Article 2 minutes read

Scandal nocturn. Un angajat al SPIA a fost concediat, iar juristul Clubului Sportiv Central „Dinamo” este vizat într-o anchetă de serviciu

Un angajat al Serviciului protecție internă și anticorupție al MAI (SPIA) a fost concediat, iar juristul Clubului Sportiv Central „Dinamo”, autoritate administrativă subordonată Ministerului Afacerilor Interne, este vizat într-o anchetă de serviciu. Se întâmplă după ce, în noaptea de 26 spre 27 noiembrie, cei doi au fost implicați într-un scandal, care a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui local, iar imaginile au ajuns în presă.

Presa a scris că cei doi angajați ai MAI, în compania altor persoane, au vizitat un local din sectorul Ciocana al capitalei, după care s-ar fi dat în spectacol pe terasă, după închidere. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale localului se vede cum angajatul SPIA, prezenta procedee de luptă, iar ulterior o apucă pe femeia care se afla în campania lor și din motive necunoscute o trântește la pământ. Mai mult, cei doi angajați ai MAI ar fi forțat ușa localului, iar la intervenția agenților de pază au spus că în interior ar fi rămas o haină care le aparține.

Potrivit SPIA, a fost inițiată o anchetă de serviciu.

„Conduita funcționarilor publici cu statut special din cadrul Ministerului Afacerilor Interne trebuie să fie una demnă și să servească drept model pentru oameni, iar integritatea profesională și morală a angajaților trebuie să-i ghideze în exercitarea atribuțiilor de serviciu, precum și în afara îndeplinirii acestora”, au menționat reprezentanții instituției.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: