Scrisori pentru procurorul general, ministrul de Interne și șeful SIS. Un deputat susține că este interceptat și urmărit
Full Article 1 minutes read

Scrisori pentru procurorul general, ministrul de Interne și șeful SIS. Un deputat susține că este interceptat și urmărit

Deputatul partidului Pro Moldova Serghei Sîrbu bănuiește că îi sunt interceptate discuțiile telefonice și că este filat. Acesta a expediat scrisori oficiale pe numele procurorului general Alexandr Stoianoglo, ministrului de Interne Pavel Voicu și a directorului Servicii de Informații și Securitate Alexandr Esaulenco și a solicitat să fie informat dacă în privința sa se întreprind măsuri speciale de investigație.

„Faptul că majoritatea colegilor mei din Pro Moldova sunt interceptați, urmăriți și intimidați prin diverse metode banditești deja nu este o noutate pentru nimeni! Totodată, în ultima perioadă, atestăm o activizare maximă în tot ce ține de măsuri speciale de investigații în privința noastră, cu siguranță, total abuzive! Recent, am aflat că în baza unor denunțuri false chiar s-au intentat dosare și se incearcă legalizarea mizeriilor date”, a scris Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Deputatul a mai scris că are motive să creadă că în procesul de filare și interceptare sunt antrenați cetățeni străini și servicii speciale străine.

🆘Faptul că majoritatea colegilor mei din Pro Moldova sunt interceptați, urmăriți și intimidați prin diverse metode…

Posted by Sîrbu Sergiu on Friday, July 17, 2020

Precizăm că, potrivit Codului de procedură penală, activitatea specială de investigații poate fi făcută doar în cadrul urmăririi penale.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: