Se scumpește pâinea? Iată ce au spus cei de la combinatul de panificație „Franzeluța”
Full Article 2 minutes read

Se scumpește pâinea? Iată ce au spus cei de la combinatul de panificație „Franzeluța”

Combinatului de panificație „Franzeluța” dezminte informațiile prezentate de fostul deputat Alexandr Slusari vizavi de „intenția de a majora prețurile la pâine începând cu 1 ianuarie”. „Informația apărută în spațiul public nu este veridică”, se precizează într-un comunicat de presă, comunică IPN.

„Toate informațiile cu caracter manipulator ce apar în spațiul public induc în eroare consumatorii, de aceea venim cu un apel la corectitudine, pornind de la interesul major de a oferi cetățenilor doar informații obiective”, se arată în sursa citată.

De menționat că în data de 30 decembrie, Alexandr Slusari declara că cel mai probabil, imediat după Revelion ne așteaptă noi scumpiri. „Cea mai mare întreprindere de panificație SA Franzeluța cu capital majoritar public intenționează să majoreze semnificativ prețurile la pâine. Din 27 tipuri de pâine la 18 se propune ridicarea prețurilor de la 21 până la 36 %. Doar pâinea socială, care se produce în cantități limitate, nu se va scumpi. Aceste modificări de prețuri vor fi o lovitură puternică în primul rând pentru păturile sociale cu venituri mici”, declara Slusari.

Prin urmare, conducerea combinatului de panificație a „solicitat respectuos abținerea de la distribuirea oricăror informații și comentarii neveridice”, reiterând disponibilitatea de a pune la dispoziția tuturor celor interesați informația corectă despre activitatea întreprinderii.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: