Sediul Poliției de Frontieră din Otaci va fi reconstruit. Guvernul a cerut bani de la partenerii europeni
Full Article 1 minutes read

Sediul Poliției de Frontieră din Otaci va fi reconstruit. Guvernul a cerut bani de la partenerii europeni

Angajații poliției de frontieră de la Otaci vor avea condiții de muncă mai bune. Timp de mai bine de doi ani, reconstruirea sediului SPF Otaci a fost tergiversată din cauza unor proceduri birocratice care împiedicau renovarea și dotarea corespunzătoare a acestuia.

„Actualmente, sediul în care lucrează colegii noștri de la SPF Otaci este într-o stare deplorabilă. Partenerii de dezvoltare și-au arătat disponibilitatea de a acorda suport financiar pentru reconstrucția clădirii. Însă, pentru materializarea proiectului, era necesar ca dreptul de proprietate asupra acestor bunuri imobile să aparțină statului”, a menționat ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco.

Documentul aprobat de Cabinetul de miniștri, la propunerea Ministerului Afacerilor Interne, prevede transmiterea, cu titlu gratuit, din proprietatea orașului Otaci în proprietatea statului a unui bun imobil cu suprafața de 1183,6 m.p. și a două terenuri cu suprafața de 0,5455 ha și 0,1434 ha, amplasate în raionul Ocnița, orașul Otaci, pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt.

Proiectul urmărește îmbunătățirea infrastructurii subdiviziunilor Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și crearea unor condiții de muncă aliniate la standardele europene.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: