Șeful armatei ucrainene: „Situația de pe front s-a deteriorat semnificativ”
Full Article 40 second read

Șeful armatei ucrainene: „Situația de pe front s-a deteriorat semnificativ”

„Situația de pe frontul de est s-a deteriorat semnificativ în ultimele zile”, susține comandantul șef al armatei ucrainene. Oleksandr Sîrski spune că totul se datorează unei intensificări semnificative a acțiunilor ofensive ale Rusiei, după alegerile prezidențiale, scrie Ukrainskaia Pravda.

Armata rusă atacă pozițiile ucrainene în sectoarele Liman şi Mahmut „cu grupuri de asalt susținute de vehicule blindate”, precum şi la Pokrovsk, a spus el.

Șeful armatei ucrainene declară că rușii încearcă să avanseze în special în direcția Ceasiv Iar.

Sîrski explică atacurile au fost favorizate de vremea caldă, care a făcut ca majoritatea zonelor deschise să fie accesibile tancurilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: