Șeful Pentagonului și ministrul rus al Apărării au discutat la telefon pentru a doua oară de când rușii au invadat Ucraina
Full Article 1 minutes read

Șeful Pentagonului și ministrul rus al Apărării au discutat la telefon pentru a doua oară de când rușii au invadat Ucraina

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a avut astăzi, 21 octombrie, o convorbire telefonică cu șeful Pentagonului, Lloyd Austin. Informația a fost confirmată de către  Ministerele Apărării ale celor două state. Este cea de-a doua discuție dintre cei doi oficiali de la invazia Ucrainei de către Rusia.

Potrivit comunicatului publicat de Moscova, cei doi oficiali ar fi discutat despre securitatea internațională, inclusiv și despre situația din Ucraina.

„Pe 21 octombrie 2022, au avut loc convorbiri telefonice între ministrul apărării al Federației Ruse, generalul armatei Serghei Șoigu, și secretarul apărării al Statelor Unite ale Americii, Lloyd Austin. Au fost discutate probleme de actualitate ale securității internaționale, inclusiv situația din Ucraina”, se arată în comunicat.

De cealaltă parte, Pentagonul a menționat că după discuția cu Șoigu, Austin a purtat o discuție și cu ministrul ucrainean al Apărării, cu care au abordat subiectul ajutorului militar.

Amintim că pe 13 mai 2022 a avut loc prima discuție telefonică dintre Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu și secretarul american al Apărării, Lloyd Austin.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: