Sergiu Gavajuc, șeful adjunct interimar al Serviciului Nord al Procuraturii Anticorupție, a demisionat din sistemul Procuraturii
Full Article 1 minutes read

Sergiu Gavajuc, șeful adjunct interimar al Serviciului Nord al Procuraturii Anticorupție, a demisionat din sistemul Procuraturii

Fostul șef interimar la Procuraturii Anticorupție (PA) Sergiu Gavajuc a demisionat din sistemul Procuraturii. Informația a fost confirmată pentru NM de către reprezentanta Procuraturii Generale Mariana Cherpec, responsabilă pentru comunicarea cu presa, pe 15 octombrie.

Sergiu Gavajuc a depus cererea de demisie pe 13 octombrie, iar decizia a intrat în vigoare astăzi, 15 octombrie.

În iunie 2021, Sergiu Gavajuc, care din 10 decembrie 2019 a deținut interimatul funcției de șef al Procuraturii Anticorupție, a fost reîncadrat în vechea postură de șef-adjunct interimar al Serviciului Nord al Procuraturii Anticorupție.

***

Amintim că, recent, și Ion Caracuian a demisionat din funcția de șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS). Informația a fost confirmată pentru NM chiar de către acesta, pe 13 octombrie.

Caracuian a precizat că nu va mai lucra în cadrul Procuraturii și a invocat „motive personale”. Acesta va rămâne în funcție până pe 18 octombrie.

Și Iurie Perevoznic, care deținea funcția de șef-adjunct al Procuraturii Generale și-a anunțat demisia.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: