Și-a violat fiica vitregă și a lăsat-o însărcinată. Bărbat de 45 de ani, condamnat la închisoare
Full Article 1 minutes read

Și-a violat fiica vitregă și a lăsat-o însărcinată. Bărbat de 45 de ani, condamnat la închisoare

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost recunoscut vinovat și condamnat la 12 ani de închisoare, pentru viol. Procuratura Generală (PG) anunță că el urmează să își execute pedeapsa într-un penitenciar de tip închis, potrivit sentinței dictate de magistrați.

Potrivit acuzării înaintate de procurori, bărbatul, în perioada lunilor ianuarie – februarie 2022, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale cu fiica sa vitregă în vârstă de 20 de ani, în mod sistematic, când era beat, o viola.

Mai exact, acesta, prin amenințări cu răfuiala fizică și omor în cazul divulgării celor petrecute, imobiliza victima, după care întreținea cu ea mai multe rapoarte și acte sexuale. Procurorii susține că, astfel, bărbatul „i-ar cauzat suferințe fizice și psihice” victimei.

Potrivit sursei, abuzul a avut loc în timp ce mama victimei se afla la muncă peste hotarele țării. În urma violului, victima a rămas însărcinată.

„După ce femeia a revenit de peste hotare, a observat că fiica sa este însărcinată, iar ultima i-a povestit cele întâmplate și au sesizat poliția”, anunță PG.

Bărbatul și-a recunoscut integral vinovăția în comiterea faptelor imputate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: